• Primair onderwijs
  • Cultuuraanbieder
  • Primair onderwijs

Digitale speeddate voor Cultuuraanbieders & het Overijsselse basisonderwijs

De afgelopen tijd zijn fysieke ontmoetingen tussen het onderwijs en kunst- en cultuuraanbieders helaas niet altijd vanzelfsprekend geweest. Om het aanbod van cultuuraanbieders onder de aandacht te brengen bij het onderwijs en de cultuurcoaches, hebben we het platform OverCultuur.nl. Maar een websitebezoek is natuurlijk niet hetzelfde als echt contact.

Daarom organiseren we op donderdag 14 oktober om 15.30 uur een digitale speeddate-sessie! Dit doen we om de verbinding en interactie tussen cultuuraanbieders en het Overijsselse basisonderwijs te stimuleren en faciliteren. In een uurtje maak je kennis met een groot aantal kunstaanbieders uit onze provincie die zich persoonlijk aan je voorstellen.

Tekst gaat verder onder afbeelding
Wanneer
Tijd
Start: 15:30 uur
Afbeelding bij Digitale speeddate voor Cultuuraanbieders & het Overijsselse basisonderwijs
Fotografie: Merel ten Elzen

Werkwijze
Tijdens de 'speeddates' kun jij kennis maken met beeldend kunstenaars, muzikanten, theatermakers en anderen die te vinden zijn op de website OverCultuur.nl. We gebruiken hiervoor de app Glimpse. Tijdens de speeddates word je steeds een-op-een aan iemand gekoppeld. Samen krijgen jullie enkele minuten om het gesprek aan te gaan. Dit is ook meteen jouw gelegenheid om iets te vragen, te zien of te horen! Daarna wordt er weer een nieuwe match gemaakt, zodat je verschillende mensen ontmoet. Mocht je iemand treffen met wie je uitgebreider in gesprek wil gaan, is er de mogelijkheid om de ‘date’ te verlengen.

Wil jij hierbij zijn?
Zet 14 oktober 2021 om 15.30 uur alvast in je agenda! Je kunt je hier aanmelden. De deadline voor aanmelden is donderdag 7 oktober. Na de deadline ontvang je een bevestiging met verdere uitleg over het gebruik van Glimpse en een link naar de online speeddate.

Hier een of meerdere adviseurs