• Primair onderwijs
  • Cultuuraanbieder

CmK III en het primair basisonderwijs

Rijnbrink gaat de komende jaren, in het kader van de subsidieregeling CmK III, scholen uit het primair basisonderwijs (in de 21 kleine en middelgrote gemeenten uit Overijssel) de mogelijkheid geven om aanbod van de instellingen uit de Overijsselse Basisinfrastructuur te bezoeken. Dat zijn bijvoorbeeld: Museum De Fundatie, Theater Sonnevanck, De Nederlandse Reisopera, Introdans, Phion en Tetem. De instellingen hebben niet allemaal (ieder jaar) voorstellingen of exposities voor het primair onderwijs beschikbaar. Het aanbod zal per jaar verschillen. 

Tekst gaat verder onder afbeelding
Publicatiedatum
Afbeelding bij CmK III en het primair basisonderwijs

Bekijk bovenstaande video voor een sfeerimpressie van de voorstelling Hans en Grietje door Nederlandse Reisopera & Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel in Theater De Voorveghter op maandag 11 oktober voor Daltonschool De Groen (groep 1,2,3). Na afloop van de voorstelling zingen de leerlingen van de onderbouw van Basisschool de Groen samen met de actrices het openingslied van de voorstelling Hans en Grietje uit volle borst mee!

Voor meer informatie over het aanbod van de instellingen én de mogelijkheid van busvervoer (voor dit jaar gesloten, maar volgend schooljaar weer open), klik hier.

Hier een of meerdere adviseurs