• Primair onderwijs
  • Voorgezet onderwijs
  • Speciaal onderwijs

Evi-trainingen op 8 en 14 maart

Op zoek naar versterking en borging van cultuuronderwijs op jouw school? Evi is een digitale vragenlijst die hierbij inzicht geeft. Evi is voor én van de school en helpt bij het opbouwen van een eigen dossier en het zichtbaar maken van ontwikkeling. Meer informatie over Evi vind je hier.

Wil jij ook starten met Evi? In maart vinden twee online trainingen plaats over hoe je Evi invult en gebruikt. Kies voor dinsdag 8 maart of maandag 14 maart, van 15.30 tot 17.00 uur. De training is bestemd voor de ICC’ers, contactpersonen cultuur en/of directeuren en wordt gegeven door het LKCA (Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst uit Utrecht). Na de training ben je in staat om, met of zonder de cultuurcoach in jouw gemeente, aan de slag te gaan met Evi.

Interesse? Meld je aan door te mailen naar Sonja Steunenberg via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef hierbij je gewenste trainingsdatum door. Je ontvangt dan t.z.t. een link naar de online training.

Publicatiedatum
Afbeelding bij Evi-trainingen op 8 en 14 maart
Hier een of meerdere adviseurs