xpeditie logo transparant

Uitnodiging Xpeditie Cultuureducatie 2022 Primair onderwijs

  • Wanneer: Woensdag 18 mei
  • Waar: Beeldentuin Witharen, Witharenweg 24, 7738 PG Witharen
  • Inloop: Vanaf 13.00 uur, start programma 13.30 uur
  • Afsluiting: met hapje, drankje en muziek van 16.30 – 17.00 uur.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden

Op woensdag 18 mei is het weer zo ver: Xpeditie Cultuureducatie. Ben jij er ook bij?

Afgelopen twee jaar beïnvloedde de pandemie vorm en inhoud van de Xpeditie. Daarom zetten we dit jaar in op iets bijzonders: Een middag lang genieten, beleven en ontmoeten voor iedereen in Overijssel die betrokken is bij cultuureducatie in het primair onderwijs.

Nieuwsgierigheid is het uitgangspunt van deze editie. We willen graag jouw nieuwsgierigheid wakker maken, opschudden of stimuleren. De onderwijsinnovator Sir Ken Robertson zegt daar treffend over:

“Als leerkrachten de nieuwsgierigheid van kinderen brandend kunnen houden, dan zal vrijwel al het andere daaruit volgen.”

Dit geldt natuurlijk niet alleen voor leerkrachten en kinderen: laten we allemaal beginnen bij onze eigen nieuwsgierigheid!


Het Xpeditieprogramma houden we geheim totdat je op 18 mei Beeldentuin Witharen betreedt. Je gaat verschillende dingen meemaken én er is tijd om anderen te ontmoeten. In dit filmpje lichten we alvast een klein tipje van de sluier op:

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan voor 12 mei aan via deze link: 

button klik hier wit

Wacht niet te lang want er is plek voor 100 deelnemers en Vol = Vol!

Voor OV reizigers regelen wij dat er op 18 mei om 12.45 uur een speciale bus vanaf het NS station Ommen naar Beeldentuin Witharen rijdt. Deze bus brengt je om 17 uur weer terug naar het NS Station Ommen.

Neem alvast een kijkje op de Xpeditie locatie: www.atelierwitharen.nl/beeldentuin

 

Voor wie?
De Xpeditie wordt georganiseerd voor leerkrachten basisonderwijs, schooldirecteuren, ICC’ers/cultuurcoördinatoren, schoolbesturen, cultuurcoaches, beleidsmedewerkers, wethouders, cultuuraanbieders en -professionals, culturele instellingen,(pabo-)studenten en iedereen die geïnteresseerd is in cultuureducatie in Overijssel.

Wil je weten hoe het eraan toeging tijdens Xpeditie Cultuureducatie 2021? Klik hier.

 

Mogelijk gemaakt door:

logo s 4

Hier een of meerdere adviseurs